Blandat

Denna fina logga skapade Lotta Bergman till mig i somras.
Hon fick fritt fram.
Jättenöjd, för den är JAG.

2020 blev ett väldigt tufft år för mig på många sätt. Fortfarande går jag med flera stora orosmoln framför mig. Jag hoppas de som avskyr mig så mkt och agerat väldigt illa, kommer att få sitt egna karma en dag. Eller så kan jag göra som en del gjort mot mig, anmäla så de får känna på hur det känns. Jag har en hel del sparat. Det kallas för stalking/trakasserier/mobbing.
Intressant när person själv säger att hen är emot detsamma. Men skillnad på vem det berör. Att sedan sparka på en som redan ligger, och sedan själv försöker ta sig uppåt i hierakin……..
Hur mkt som helst tolererar jag inte. Inte när man försöker kapa mig längs fotknölen på flera sätt. Jag vet även, att en del läser även här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s