Om mig

Jag heter Carina Lundin och har bott i kuststaden Karlskrona i Blekinge län, tills jag sommaren 2021 flyttade till Spjutsbygd, ca 1,5-2 mil från Karlskrona. Jag har arbetat mest på kontor, bl a som kyrkoskrivare i ca 11 år. Gillar pappersarbete. Är väl lite överambitiös av mig ibland. Lite petnoga, gillar ordning o reda. Tyvärr så har jag drabbats av bl a fibromyalgi, så man måste slå ner på takten fast man inte alltid vill. Men får lära sig efter hand hur mycket kroppen tål och orkar, man tror man orkar mer än vad man gör ibland.

Intressen

Jag började i Karlskrona HU (hundungdom) då mamma o många i släkten var med i Karlskrona BK. Började sedan i Karlskrona BK 1980 och har varit verksam och tävlat för denna klubb sedan dess. Är utbildad domare (Ib), tävlingsledare och tävlingssekreterare. Utbildat tävl.sekr (är ibland även examinator), utbildat tävlingsledare i lydnad + att jag har haft tävlingslydnadskurser då och då på klubben.
Lämnade min domarauktorisation efter 30 år, i dec 2021. Var sak har sin tid, och kände att nu var det dags.
Kurser i tävlings- och brukslydnad, fr o m 2011- juni 2019, i egen regi. Jag har även haft kurs i tävlingslydnad och numera brukslydnad på Karlshamns BK.
Vidare varit kassör åxå i 4 år, varit med i tävlingssektorn och agilitysektorn i flera år. Jag har även varit styrelsemedlem i distriktsstyrelsen i flera år, suttit i AG för förbundet och revisor i Rödeby BK. Jag har haft äran att döma 2 st lydnadsSM 2000 i Göteborg och 2009 i Karlskrona, på min hemmaklubb. Varit med o arrangerat SM 1987, 2002 och även århundrats SM 2018.

Jag har/haft 6 st egna hundar, alla schäfertikar, från Silverpilens, 2 x Kurants, Treböken, Torneryd och nu senast Demonen. Varit med i SM i bruks o lydnad 7 ggr. 1995 var jag och Kurants Öka-Mera kvalad till 3 SM, bruks, lydnad o tjänstehund.
Nu har jag Black Cruel´s Brida, aka Ida.
Tidigare i familjen har vi haft schäfer, keeshund och shih tzu. Jag gillar att träna o vara med hundarna. Gillar att hitta problemlösningar med hundarnas lydnad och special, både mina egna hundar och andras hundar. Det är endast fantasin som sätter gränserna.

Bjuder in duktiga föreläsare och instruktörer då och då, som kan ses under ena fliken på denna hemsida

Sedan 10 mars 2015 har jag även blivit hockeynörd.
Trodde väl varken jag eller andra i min omgivning. Men helt såld på denna sport.
Nyligen köpt mitt 6;e säsongskort, inför säsongen 20/21.
Varit på alla hemmamatcher och åkt med på en hel del bortamatcher.
Utan hockeyn hade jag nog inte levt, kanske existerat, men  aldrig fått ha så kul som jag upplevt med spänning och kamratskap.
Klubben i mitt hjärta är Karlskrona HK, KHK.
Jag startade en Workshop för KHK i mitten av maj, för att försöka hjälpa till och få arenan attraktivare för supportrarna.

Mina 2 intressen är en livsstil för mig.
Lägger min själ i hunderiet och hockeyn.
Känslan är så härlig att möta goa kursare, träna hund och gå på hockeymatcherna.