Länge sedan jag skrev ngt här

Håller på med att ta fram IGP-kort. En tävlande, en provledare, en figge och en domare kollar upp så att jag får med det som behövs för tt vara till hjälp vid träning.
Inte lätt detta, har ju inte själv hållt på med IPO/IGP, bara arrangerat med figge o även sett tävlingar och träningar. Så detta var kul, men väldigt annorlunda.

Jag la av med mina egna privata kurser i somras. Anlitar duktiga föreläsare och instruktörer, det känner jag passar mig bättre, även för kroppen.
Jag har dock kurs på Karlshamns BK i brukslydnad. Vi har lite extraträning nu under vintern, så man inte ”förfaller” med sin träning. För att klargöra; jag tar inget arvode för denna kursen på Karlshamns BK eller de här extraträningarna under vintern.

Toza fyller 11 år i maj, och tiden går så fort. Hon har en fettknöl som är väldigt jobbig, som vi troligtvis får operera hos Pelle i Vesslarp. Annars är hon, peppar peppar, väldigt piggelin ännu.

Själv så fick jag ett virus i slutet av okt. Veckan efter så fick jag ett öronlock, som visserligen har blivit bättre, men inte bra. Kan ta 2-3 månader säger min läkare. Just nu är det 2 mån och ngn vecka. Viruset varade i 8 veckor. Smak, lukt m m försvann, men har nu kommit tillbaka som tur är.

På återseende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s