Klippta klor och furminatad

Tozas klor växer ENORMT fort. Klipper 2-3 ggr/månad, hade nog kunnat klämma in en gång till.
Likaså, hon fäller mycket, hela året runt. Massor. Jo hon är kastrerad, har haft 2 kastrerade tikar innan, men ingen har fällt lika mycket som Toza. Kamma är ingen idé, jo efter furminatorn varit framme. Då ta där det är lättare att ta, t ex fram på bringan med kammen.

Det har varit riktigt hett ett par dagar nu. Far så illa av värmen. Nu har SMHI lovat svalare väder framöver, med börja imorrn. Vore ju toppen när nu Åsa kommer i 2 dgr för kurs med fullsatta dagar med ekipage. Skönare att träna hund i svalare väder.

Vattnet i trädgården. Blommor hade börjat att nicka till lite. Även fåglarna blev jätteglada över vattnet. Fick sig lite att dricka och även att bada i.

Igår på tippen med 2 billass med trädgårdsavfall och lite annat skräp. Känns bra när man får iväg det. Fast, snart är det väl en hög som skall iväg. Finns en hel del att rensa ut……..

Beställt bord på Time Out. Jag och några av mina goa hockeyväninnor skall käka en god bit mat och snacka hockey hockey och hockey. Blir väl lite annat snack med, såklart.
Kul att träffas så här mitt i sommaren då man har hockeyabstinens.

Kicki Fellstenius från Bromma, Stockholm, kommer till Bräkne Hoby i okt.
Se under fliken föreläsare och kurser. En Clinic om skällande hundar.
Kommer att redigera efterhand under de fliken.

Ta hand om er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s