Kurs på Karlshamns BK

Igår kväll var det 4,e tillfället med brukslydnad på Karlshamns BK.
Så härligt att se när hundarna förstår vad det är vi menar och vill att de skall göra. T ex när Magdas Måra viftade på svansen under krypet, KUL matte!!! Vi tränade på 5 olika moment, bl a skotträning. Vi kör ett xtra tillfälle i juli, så de inte glömmer bort träningen. Härlig grupp med härliga hundar, alla är arbetsvilliga.
På vägen hem från Karlshamn höll jag på att köra på en grävling vid Listerby. Har aldrig sett ngn levande förut. Bara sett dem ligga döda vid vägkanterna. Den var inte lätt att se. Inte så hög och pilade snabbt på. Vid Skönstavik, nästan hemma, sprang en katt över vägen framför mig. Den var inte heller så stor, kan tänka mig en unge. Klarade även att köra på denna.
På klubben firade vi Lisa Grönstedt Vilhelmsson med Tam 3.e placering på SM i Rallylydnad, även uttagen till NM. Så kul för Lisa med Tam, väl värda detta. Känt Lisa i kanske 25-30 år. Lycka till på VM i höst!!!
En ny föreläsare på G i höst. Temat blir oönskat skällande och andra vardagsbeteenden. Kan bli mycket intressant. Hon är Hundpsykolog/hundbeteendevetare/instruktör och kommer från Stockholmsområdet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s