Blogg

Vaknat med ett leende på läpparna, vilken KHK-are har inte gjort det idag.

Mikael Pålsson, du är en av dem som som gör leendet större. När jag blev inbjuden till en messgrupp i måndags med denna insamling som du skapade i denna grupp.

Jag ler när jag tänker på vad du skrev. ”Kan vi få ihop 10 st att kunna lägga en tusenlapp var till en andel, och skicka dem till insamlingen?” Jo jag var en av de 1a som gav mitt samtycke. Så jag hamnade i 1a andelen. När det sedermera flöt ut, rätt så snart, vi spred ju alla o bjöd in till gruppen. Tror vi var ca 250 i gruppen. Då blev det oöverskådligt för dig. Du bad Marcus Thell och John Olsson som har Stuvenäs Gästgifveri och Compani 56, om hjälp, i o m deras insamling skapades denna andan.

Vem hade kunnat ana denna stora uppslutning?!?! Inte du, inte jag, tror ingen av oss kunnat ana detta.

Kontentan av en härlig idé, till ett helt otroligt slutresultat.

2 reaktioner till “Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s